Zuidlaarder winter Olympics Tienkamp groot succes

Op vrijdag 22 juni stonden er weer 20 teams te trappelen om deel te gaan nemen aan de jaarlijkse tienkamp van Zuidlaren.

Alle onderdelen in het thema van de winter Olympics.
Van afdalingen, slalom, “ijs”hockey, olympische vlaggen parade tot het hilarische curling laat ze maar schuiven spel. Zelfs aan een ware bobslee op de brink was gedacht.

De al bekende hapjes kar was er ook weer om toeschouwers en teams te verblijden met lekkere snackjes. Voor de teams was er natuurlijk ook een broodje hamburger.
Ook dit jaar was de schmink kar van de partij. Onderweg konden kinderen een schmink aan laten brengen. Ook werden daar enorme grote bellen bij “geblazen”. Een mooi en vrolijk plaatje. De rebus had dit jaar de toepasselijke uitkomst  PEYONGCHANG. De prachtige prijzen van het Hifihuis voor de rebus zijn gewonnen door de familie Dales en G. Beumer

Het winnende team de Zuiderbrinken was uitgelaten met deze overwinning. Al 11 jaar doet er een team uit deze buurt mee dus is het geweldig om eindelijk met de felbegeerde Zuidlaarder 10kamp wisselkei naar thuis te gaan.  Op plek 2 is geëindigd team Superdads direct gevolgd door team Feestsjeiksessies . Het beste damesteam was team Powervrouwen.

Voor de kleurwedstrijd was het erg moeilijk om een keuze te maken. Wat een prachtige kleurplaten. Na diep beraad is besloten dat Frederique van Asperen ( we hebben haar nog niet kunnen bereiken) heeft gewonnen.

Dit hele evenement zou niet mogelijk zijn zonder de ondersteuning van veel ondernemers. Daarnaast de ongelooflijke inzet van alle vrijwilligers maakt het weer tot een groot succes. Daarvoor allemaal dank.

Als je wil helpen bij het bedenken, opzetten, plannen en wat al niet meer voor volgend jaar ben je welkom. We kunnen altijd vrolijke en enthousiaste mensen gebruiken die willen aanhaken.
Stuur daarvoor een e-mail naar: devliegh@kpnplanet.nl

Op de Facebookpagina Tienkamp Zuidlaren kun je de foto´s en filmpjes bekijken.