Ribca

Naam: Riba "De Vliegh" Hulst
Functie: Publiciteit en Reclame (PR), Randactiviteiten

Ik ben Ribca Hulst. Sinds 1 april 1997 uitbaatster van café de Vliegh in Zuidlaren. Bij de Tienkamp ben ik vanaf het eerste moment met veel plezier betrokken. Als de tijd het toelaat ben ik gek op koken (en opeten), gezelligheid op terrasjes, luieren en bezoekjes aan de wadden eilanden.

Marc W.

Naam: Marc "Theater kok" Willemse
Functie: Ondernemerscontacten, sponsoring, Randzaken

Geboren en getogen in Zuidlaren. Horecaondernemer sinds 1993 en vanaf het begin betrokken bij de Tienkamp die starte in 2008 met het tienjarig bestaan van de gemeente Tynaarlo. Hierdoor werd het een tienkamp en geen zeskamp (zoals deze vroeger in zuidlaren werd gehouden.
Na 22 jaar de Pieper (verkocht in 2017) en nu ruim 8 jaar Bij Cosineros nog steeds blij met vrouw en twee kinderen. Zuidlaren is, en blijft een prachtig dorp om in te werken, wonen en te genieten. Samen moeten we dit dorp levendig houden en dat doen we onder andere met de gezellige Tienkamp.

 

Renata

Naam: Renata "CreaBea" Visscher
Functie: Publiciteit en Reclame (PR), Planning

Mijn naam is Renata Visscher en ik heb mijn eigen ontwerp/website studio in Zuidlaren en doe sinds een paar jaar de vormgeving van de Tienkamp. Ik ben gek op reizen en voor mijn ontspanning ga ik graag klussen, hardlopen, wandelen met mijn hond en gezellig borrelen met vrienden.

Mark PH.

Naam: Mark "Moorkop" Philips
Functie: Algeheel coördinator, Planning

Ik ben Mark Philips en in het dagelijks leven ben ik banketbakker. Hobby's zijn muziek, zowel maken als luisteren, zwemmen en natuurlijk met vrienden even de kroeg in. Ik ben een mensen mens dus hou van gezelligheid en vind het daarom ook leuk om met een gezellige club als deze ook  weer de tienkamp op te zetten. 

Dennis

Naam: Dennis "Huismeester" van der Veen
Functie: Ondernemerscontacten, sponsoring

Ik ben Dennis van der Veen, Makelaar bij Groenhout Makelaardij in Zuidlaren en Groningen. In mijn vrije tijd kook ik graag en ga het liefst naar Italie op vakantie.

Richard

Naam: Richard "De Verbouwelaarij" Wiersema
Functie: Voorzitten vergaderingen, spelonderdelen

Ik ben Richard Wiersema en heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken als eigenaar van De Verbouwerij. Naast mijn werk sport ik graag (ijshockey) en klussen we aan ons huis. Tevens ben ik gek op reizen en bassist in een metalband. De Tienkamp is voor mij een leuk evenement om met gezellige mensen een leuke avond in zuidlaren te organiseren.

Ikki

Naam: Ikki "Bambino" van der Caaij
Functie: Notulist, spelonderdelen

Ik ben Ikki van der Caaij. Ik ben al vele jaren betrokken bij de organisatie van de Tienkamp, na de middelbareschool ga ik facility management studeren waardoor ik organiseren nog beter onder de knie ga krijgen. In mijn vrije tijd hockey ik graag en werk ik bij Cosineros.

 

Marloes

Naam: Marloes "España" Stoker
Functie: Spelonderdelen

Ik ben Marloes Stoker en werk als docent Spaans op het Hondsrug College in Emmen. Na 9 jaar afwezigheid woon ik sinds de zomer weer in Zuidlaren. Dit jaar help ik voor het eerst mee met het organiseren van de tienkamp.

Douwe

Naam: Douwe "Waterscout" Kolkman
Functie: Spelonderdelen

Ik ben Douwe Kolkman, sinds vorig jaar betrokken bij de organisatie van de tienkamp. Ik studeer werktuigbouwkunde en in mijn vrije tijd ben ik o.a. actief als leiding bij waterscouting Nicolaasgroep te Midlaren. Ook ben ik in eigen werkplaats altijd actief aan het knutselen aan houten puzzels en andere creatieve projecten.