Voor het publiek

Ook aan de toeschouwers wordt natuurlijk weer gedacht. Een rebus waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Een kleurplaat voor de kinderen en natuurlijk muziek, hapjes en verdere theatrale aankleding om bij zowel deelnemers als publiek een grote glimlach op het gezicht te toveren.

Plezier hebben is waar het om draait bij dit “dorpsfeest”.

LETTERSPEL PUBLIEK 2018
Hoofdprijs van het letterspel van de 10 kamp 2018 wordt beschikbaar gesteld door HIFIHUIS, specialist op het gebied van muziek luisteren èn optimalisatie van tv muziek en film beleving met geluid.

yamaha 030 w2 x YAMAHA WX-030 MusicCast wifi draadloze luidspreker

Zeer leuke multiroom netwerkspeaker. Stekker in het stopcontact, de Yamaha MusicCast app downloaden op je telefoon of tablet en een paar stappen doorlopen. Klaar.
Vervolgens kun je eenvoudig genieten van muziek via Spotify Connect, internetradio met duizenden zenders, airplay of andere bestanden vanuit je netwerk afspelen.

Als dat nog niet voldoende is kun je ook nog Bluetooth verbinding maken om andere audio bestanden (youtube etc) te streamen naar de Yamaha wx-030. Extra uniek is deze speaker vanwege het feit dat hij het Bluetooth signaal vervolgens ook weer kan doorsturen. Zo sluit je er bijvoorbeeld eenvoudig een draadloze Bluetooth koptelefoon op aan.

Als laatste beschikt deze speaker over MusicCast van Yamaha, waarmee je eenvoudig meerdere MusicCast systemen erbij aan kunt sluiten. Dit beperkt zich niet enkel tot meerdere wx-030 speakers, maar ook de nieuwste receivers van Yamaha welke beschikken over MultiCast kunnen opgenomen worden in het audio netwerk. Zo bedien je je aangesloten platenspeler bijvoorbeeld ook eenvoudig in het systeem. Deze speel je eenvoudig af over alle aangesloten MusicCast systemen. Het beste van 2 werelden dus. Een geweldige ontwikkeling van Yamaha.

Dan het geluid van de Yamaha WX-030, bijzonder fraai en verbazingwekkend krachtig voor een uiterst compacte speaker als deze. Zeer goede volwassen bass en alle verschillende instellingen zijn mogelijk via de app.